DE RODE LOPER VERHUUR VAN TAPIJTTEGELS VOOR EVENEMENTEN

 

Home » Beurstapijt Antwerpen

Bent u op zoek naar een beurstapijt in Antwerpen?

✔ 24/7 service

✔ Diverse kleuren beschikbaar

✔ Verhuur per week

Een beurstapijt van de beste kwaliteit geeft uw evenement in Antwerpen of andere provincie meteen een professionele uitstraling. Zachte tapijttegels zorgen voor een aangename wandelervaring voor alle aanwezigen. Bovendien beschermt een beurstapijt, verkrijgbaar bij ons in Antwerpen, de huidige vloer tegen wandelsporen en vlekken. Wilt u graag meer weten over de beurstapijten van De Rode Loper in Wijnegem, in de buurt van Antwerpen? Lees dan hieronder verder.

Wilt u meer informatie?

De Rode Loper Tapijttegelverhuur
De Rode Loper Tapijttegelverhuur

Leer meer over de voordelen van ons beurstapijt in Antwerpen

Ons beurstapijt is perfect geschikt voor uw eenmalig event in de buurt van Antwerpen of omgeving. Een beurs, congres of ander type evenement bijvoorbeeld. Onze beursvloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen 24/7 geplaatst worden door onze professionals. Meer dan 300 klanten hebben de aanpak van De Rode Loper uit Wijnegem intussen ontdekt. Neem een kijkje naar onze realisaties en ontdek zelf onze prachtige beurstapijten voor evenementen in Antwerpen of daarbuiten!

Wilt u meer informatie?

De prijzen voor het huren van een tapijt voor een beursstand

Als u een tapijt voor een beursstand wilt huren bij ons, dan kiest u voor een voordelige partner. Een beurstapijt huren voor een week, kost je 2,2 euro/m. Wil je dat beurstapijt voor meer dan één week huren? Dan betaal je 0,20 euro/m per extra week. Om een tapijt voor een beursstand in openlucht te plaatsen, betaalt u 3,2 euro/m per week. Het transport kost u 1,20 euro per kilometer + de kilometerheffing. Naast onze voordelige prijzen kunt u ook rekenen op een hoge kwaliteit, zodat uw evenement of stand mooi oogt.

Vraag gerust om meer informatie over het huren van een beurstapijt

Kortom, wij zijn hét geschikte bedrijf om u te helpen met de plaatsing van beurstapijten en zachte tapijttegels in de buurt van Antwerpen. Bij vragen over een tapijt voor een beursstand huren of voor algemene vragen over ons bedrijf, kunt u ons altijd contacteren via het nummer +32 475 50 99 00 of via het e-mailadres info@derodeloper.org. Wat uw vraag ook is, wij staan klaar om uw evenement smaakvol aan te kleden met onze tapijten voor een beursstand. Uw evenement wordt gegarandeerd een succes met onze tapijten!