DE RODE LOPER VERHUUR VAN TAPIJTTEGELS VOOR EVENEMENTEN

 

Home » Evenemententapijt huren

Wilt u een evenemententapijt huren?

✔ 24/7 service

✔ Diverse kleuren beschikbaar

✔ Verhuur per week

Van beurzen tot showrooms, een evenemententapijt huren, biedt meteen een praktische én smaakvolle oplossing. Tapijttegels beschermen de huidige vloer en transformeren meteen de look en feel van een ruimte. De medewerkers van De Rode Loper in Wijnegem hebben tien jaar ervaring in het vak en meer dan 300 tevreden klanten op de teller. Kortom, wij zijn de beste keuze wanneer u een evenemententapijt wilt huren. Ontdek hieronder meer over onze verhuurdienst.

Wilt u meer informatie?

De Rode Loper Tapijttegelverhuur
De Rode Loper Tapijttegelverhuur

Een evenemententapijt huren, hoeft niet duur te zijn

Het aanbod aan evenemententapijten dat u bij ons kunt huren, is beperkt om steeds de allerbeste prijzen te kunnen aanbieden aan onze klanten. Wij hanteren een voordelig tarief voor al onze evenementenvloeren. Voor slechts 2,2 euro/m geniet u al van de voordelen van een evenemententapijt huren. Natuurlijk is het mogelijk om het tapijt voor uw event nog een week langer te laten liggen. U kiest de kleur, toepassing en het moment van bezorging van uw tapijt voor uw evenementen helemaal zelf!

Wilt u meer informatie?

Een kwalitatief tapijt voor uw event

De Rode Loper uit Wijnegem staat bekend om zijn prijs-kwaliteitsverhouding. Als u een tapijt voor een event huurt bij ons, dan mag u er zeker van zijn dat u de beste deal sluit. Ondanks de lage prijzen is uw tapijt voor uw evenementen van een hoogwaardige kwaliteit. We zorgen met andere woorden voor een geslaagd evenement met een mooie uitstraling. Maak dus zeker gebruik van een tapijt van ons bedrijf voor uw event.

Bekijk onze realisaties om inspiratie op te doen

Neem een kijkje naar onze realisaties en ontdek waarom wij uw ideale partner zijn om evenemententapijt te huren. Heeft u algemene vragen voor ons bedrijf of voor onze medewerkers of wilt u meteen de mogelijkheden bespreken om een tapijt voor uw event te huren? Ons team staat voor u klaar. Bel ons via het nummer +32 475 50 99 00 of stuur een e-mail naar info@derodeloper.org. Wij koppelen snel terug naar u. De medewerkers van ons verhuurbedrijf helpen u bovendien met alle plezier verder en nemen graag de tijd om uw vragen uitgebreid te beantwoorden.