DE RODE LOPER VERHUUR VAN TAPIJTTEGELS VOOR EVENEMENTEN

 

Home » Evenementenvloer huren

Wilt u een evenementenvloer huren?

✔ 24/7 service

✔ Diverse kleuren beschikbaar

✔ Verhuur per week

Een evenementenvloer huren, maakt het verschil op elk event. Zullen we even de voordelen bespreken? Een evenementenvloer die u bij ons kunt huren, is eenvoudig aan te leggen, meteen te gebruiken en beschermt de bestaande vloer. De sterke kunststof van de tegels zorgt ervoor dat vlekken of andere beschadigingen geen kans maken. Vertrouw op de expertise van De Rode Loper uit Wijnegem wanneer u een evenementenvloer wilt huren!

Wilt u meer informatie?

De Rode Loper Tapijttegelverhuur
De Rode Loper Tapijttegelverhuur

Ontdek de toepassingen van een evenementenvloer huren

Een concert, beurs of feestje is pas geslaagd door een praktische evenementenvloer te huren. Hoe beter de aankleding, hoe meer gasten het naar hun zin hebben! Met meer dan tien jaar ervaring weten de medewerkers van De Rode Loper in Wijnegem van aanpakken. Wij zijn 24/7 beschikbaar om hoogwaardige eventtapijten te plaatsen en bieden u scherpe prijzen aan om uw event zo succesvol mogelijk te maken. Wist u trouwens dat u kunt kiezen uit verschillende kleuren evenementenvloeren? Neem zeker een kijkje naar onze realisaties en doe inspiratie op om de juiste evenementenvloer te huren.

Wilt u meer informatie?

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u graag de mogelijkheden van het huren van een evenementenvloer bespreken met ons? Wij vertellen u graag alles wat u moet weten over professionele beurstapijten en tapijttegels. Heeft u vragen over het huren van een evenementenvloer? Contacteer ons dan via het telefoonnummer +32 475 50 99 00 of via het e-mailadres info@derodeloper.org. Wij horen graag van u!