DE RODE LOPER VERHUUR VAN TAPIJTTEGELS VOOR EVENEMENTEN

 

Home » Tapijt huren

Tapijt huren

✔ 24/7 service

✔ Diverse kleuren beschikbaar

✔ Verhuur per week

Bij De Rode Loper uit Wijnegem kunt u terecht om een vast tapijt te huren voor uw evenement. Door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van onze tapijtverhuur, hebben wij al meer dan 300 tevreden klanten. Wij zijn bovendien 24/7 bereikbaar. Uw evenement wordt gegarandeerd een succes als u kiest om bij ons een vast tapijt te huren. Ontdek hieronder meer over de prijzen en de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

De Rode Loper Tapijttegelverhuur
De Rode Loper Tapijttegelverhuur

Een vast tapijt huren tegen voordelige prijzen

De Rode Loper uit Wijnegem staat bekend om zijn scherpe prijzen bij tapijtverhuur. Een vast tapijt huren voor een week kost u 2,2 euro/m. Een tapijt in openlucht laten plaatsen, kost u 3,2 euro/m per week. Ten slotte betaalt u voor het transport 1,2 euro per kilometer en de kilometerheffing. Een vast tapijt huren bij ons betekent ook dat u de keuze heeft uit verschillende kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, zwart, rood en blauw. Onze tapijten zijn, ondanks de voordelige prijzen, van een hoogwaardige kwaliteit. Op die manier kunt u uw evenement smaakvol inkleden tegen een correcte prijs. Daarnaast kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en excellente service. Ontdek het aanbod aan evenemententapijten en laat ons weten wat u wenst.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tapijtverhuur

Als u interesse heeft om een vast tapijt te huren bij De Rode Loper of u heeft vragen over onze tapijtverhuur, dan kunt u altijd contact opnemen met ons team. U bereikt ons via het e-mailadres info@derodeloper.org en via het nummer +32 475 50 99 00. Wij beantwoorden met plezier uw vragen en bekijken wat de mogelijkheden zijn om uw evenement op de juiste manier aan te kleden via onze tapijtverhuur. Wilt u een idee krijgen van ons werk? Duik dan eens in onze eerdere realisaties om te ontdekken hoe wij andere, gelijkaardige evenementen aanpakten.