DE RODE LOPER VERHUUR VAN TAPIJTTEGELS VOOR EVENEMENTEN

 

Home » Tarieven tapijttegels huren

Onze tarieven voor tapijttegels huren

✔ 24/7 service

✔ Diverse kleuren beschikbaar

✔ Verhuur per week

Meer dan 300 tevreden klanten hebben onze voordelige tarieven voor tapijttegels huren al ontdekt. Ons assortiment houden we liever beperkt om de scherpste prijzen in het vak te garanderen. Bent u zelf evenementenorganisator, tentenbouwer, haluitbater of maakt u deel uit van een evenementenbureau? De Rode Loper in Wijnegem, niet ver van Antwerpen, wil elke klant de kans geven om zijn of haar evenement tot een mooi resultaat te brengen.

Wilt u meer informatie?

De Rode Loper Tapijttegelverhuur
De Rode Loper Tapijttegelverhuur

Kwalitatieve en mooie evenemententapijten huren, hoeft allesbehalve duur te zijn! We zetten graag onze tarieven voor tapijttegels huren even op een rijtje:

  • Tapijt geplaatst = 2,2 euro/m
  • Tapijt geplaatst in open lucht = + 1 euro/m
  • Locatie niet bereikbaar met transpallet of doorgang smaller dan 110 cm = + 1 euro/m
  • Transport = 1,2 euro/km + kilometerheffing
  • Minimum tarief is 550 euro + transport

U leest het zelf, wij willen de verhuur van hoogwaardige beursvloeren en dergelijke zo goedkoop mogelijk houden. Natuurlijk kunt u rekenen op professionele service en vriendelijke aanpak van onze medewerkers. Ontdek onze expertise zelf en neem een kijkje in onze prachtige realisaties.

Wat zijn precies onze tarieven voor tapijttegels te huren?

Wilt u meer informatie?

Contacteer ons voor meer informatie over onze tarieven

Wilt u graag meer weten over de tarieven voor tapijttegels huren? Onze professionals hebben een antwoord op al uw vragen. Neem simpelweg contact op met ons via het nummer +32 475 50 99 00 of stuur even een e-mail naar info@derodeloper.org